”Midia saganaki”—- musslor saganaki (vit sås)

INGREDIENSER

  • Musslor 500 gr
  • Fetaost 200 gr
  • Vetemjöl 1 msk
  • Vitvin ca 2 dc
  • Persilja
  • Vitlök ,  2 klyftor
  • Senapsås 1 msk
  • Olivolja
  • Salt och peppar

TILLBEHÖR

1 Stekpanna

FÖRBEREDELSE

  • Hacka kryddorna
  • Trimma fetaosten

HUR GÖR MAN

  • Häll olivolja i stekpanna och låt den värms upp
  • Lägg vitlöken och paprikorna.(i 1 min)
  • Lägg musslorna, rör 1 sväng och ”släck” med vit vin. Låt den koka i 3 min.
  • Strö vetemjöl (ca 1 msk), lägg senamsåsen, feta osten och färsk persilja. Rör i ca 3- 5 min till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *