Bläckfisk och spenat

Bläckfisk och spenat

dsafs

INGREDIENSER

  • Bläckfisk
  • Tomater
  • Vitlök
  • Spenat
  • Lök
  • Dill
  • Citronsaft
  • Olivolja
  • Salt och peppar

 

SÅ GÖR MAN

 Värm upp oljan i en katrull och fräs bläckfisken i ca 2 min.

Ta bläckfisken ut ur kastrullen och lägg den på en tallrik så länge.

Lägg i kastrullen resten av ingredienserna (förutom spenaten!) Fräs i ca 3 min.

Lägg spenaten och fräs i ca 2 min till.

Lägg 4 dl vatten och bläckfisken. Låt dem koka i ca 30 min.

När den är klar häll citronsaften och strö dillen på.

Smaklig måltid!

Detta recept älskar peppar!

Använd mer tomat eller spenat om du gillar det!

Viktigt att såsen ska kokas i samma olivolja du har stekt fisken och sedan ska ha kokat fisken i den!

10171007_291648384327473_1188917234695025302_n