Bläckfisk och spenat
INGREDIENSER
- Bläckfisk
- Tomater
- Vitlök
- Spenat
- Lök
- Dill
- Citronsaft
- Olivolja
- Salt och peppar
SÅ GÖR MAN
Värm upp oljan i en katrull och fräs bläckfisken i ca 2 min.
Ta bläckfisken ut ur kastrullen och lägg den på en tallrik så länge.
Lägg i kastrullen resten av ingredienserna (förutom spenaten!) Fräs i ca 3 min.
Lägg spenaten och fräs i ca 2 min till.
Lägg 4 dl vatten och bläckfisken. Låt dem koka i ca 30 min.
När den är klar häll citronsaften och strö dillen på.
Smaklig måltid!
Detta recept älskar peppar!
Använd mer tomat eller spenat om du gillar det!
Viktigt att såsen ska kokas i samma olivolja du har stekt fisken och sedan ska ha kokat fisken i den!