Om Anton

Tjena!

Mitt namn är Anton Bengtsson och jag bor i Uppsala. Jag kommer från Malmö, och ibland hör man att jag inte pratar på samma sätt som svenskar i Stockholm.

Jag läser till lärare för gymnasiet vid Uppsala Universitet. Mina ämnen är svenska, svenska som andraspråk, engelska och samhällskunskap. När jag inte studerar jobbar jag som SFI-lärare i Uppsala och som lärare i svenska som främmande språk i Stockholm.

När jag inte sitter fast på tåget mellan Uppsala och Stockholm är jag ute i naturen och promenerar. På fritiden läser jag böcker eller spelar badminton och volleyboll med mina kompisar.

Vi ses på lektionen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.