Lektion 5: 23 oktober, tisdag, A1 Del 1

Hej!

Bra kämpat idag med räkningen!

På den här hemsidan kan ni fortsätta öva uttal – exempelvis siffror och alfabet.

Läxa tills på torsdag är två saker:

  1. Övningsboken s. 22-25
  2. Mittkursutvärderingen. Ni kan ge den till mig på torsdag.

VIKTIGT! Glöm inte att anmäla er till nästa kurs (om ni är intresserade)! Håll utkik i er mail (kolla även er skräppost). Nästa kursstart kommer börja antingen 12 eller 13 november, och platserna brukar fyllas ganska snabbt. Är ni osäkra kan ni anmäla er och sedan avboka om ni ångrar er senare.

IMPORTANT [to the degree that I will clarify myself in English]! Do not forget to sign up for the next course (if you are interested)! Keep an eye out in your email (check also your junk mail). The next courses will start either on the 12th or the 13th of November, and the spots are usually taken quite quickly. If you are unsure, you can sign up and then cancel if you change your mind later. 

Jag har kopierat sifferfrågorna från idag till lektionsanteckningarna så ni även har en elektronisk kopia.

Vänligen,
Anton Bengtsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.