Lektion 14: 21e maj torsdag

Stort tack för den här kursen!

Jag kommer aldrig glömma er! Nej, men skämt åsido hoppas jag ni har haft kul. Jag flyttar den här sektionen till ”Arkiv” senare.

När börjar nästa kurs?

Uppdatering:

Nästa kurs börjar preliminärt 3 juni, men vi behöver 2 studenter till. Så fort vi har två studenter till börjar nästa lektion på direkten!

’Det beror på om det finns tillräckligt med kursdeltagare som registrerar sig. Administrationen informerar mig så fort de vet. Vanligtvis brukar nästa kurs fortsätta med samma tider/dagar men ibland måste jag göra några ändringar i schemat. Om du undrar vilka kurser jag har (om tillräckligt med studenter registrerar sig), kan söka efter mitt namn på Folkuniversitets hemsida, vilket jag har gjort här.

Extramaterial (finns även på Användbara länkar)

Svensk musik

Vill du ge feedback på mina lektioner?

[Do you want to give feedback on my lessons? Then you can do that (anonymously) on my Padlet linked below.]

Då kan ni göra det (anonymt) på min Padlet.

Glöm inte att Folkuniversitet finns på sociala medier!

Har ni frågor kan ni maila mig på Anton.bengtsson@folkuniversitetet.se!

Vänligen,
Anton Bengtsson