¡Bienvenidos! / 02-03 

¡Hola a todos!

Välkomna till spanska för nybörjare A1.1. I den här sidan kommer jag att skriva om saker som vi har gått igenom i lektionen och det vi ska göra till den kommande. Som sagt målet med sidan är att skriva på spanska bara, eftersom vi är på nybörjare kommer jag att ta lite på svenska med.

I torsdags arbetade vi med det spanska alfabetetet, namn och ljud till varje bokstav med olika exempel till de. Förklarades konsonanterna som har två olika ljud beroende på vilken vokal som kommer efter. Ni fick träna alfabetet genom att bokstavera flera spanska namn. Vi lärde oss några hälsningsfraser. Nästa vecka börjar vi med den första kapitlen från boken.

Kom ihåg att under fliken ”Recursos” y bloggen hittar ni samlade länkar till olika lexikon online under Diccionarios. Videos och Música för att aktivera hörfårståelsen och för att vänja sig till den spanska melodin. I Música finns det en lista som heter Aprende español, om ni vill så kan ni följa den.

Hasta la próxima semana

Magali M.

Puerta a un nuevo idioma.

Det här inlägget postades i Español, Folkuniversitetet, Spanska och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *