Om mig

Här finns lite mer info om mig, din lärare!

Jag heter Lena Berlin, som ni vet. Mitt fulla namn är Lena Charlotta Elisabet Berlin. Alla mina namn är mycket vanliga i Sverige, men många svenskar tror att Berlin är ovanligt. Det är det inte.

Det här är jag:

Jag är gift med Fredrik, som jag varit tillsammans med sedan 2011, och vi bor i en lägenhet i Uppsala. Här nedanför kan du se oss på vår bröllopsdag den 23/7 2016. Vi gifte oss ute i skogen där vi ofta promenerar med vår hund.

Det bästa jag vet är taxar, särskilt min egen tax, Vilda. Hon är väldigt snäll och glad, men otroligt envis, som taxar brukar vara.

 

Jag, Fredrik och Vilda älskar att vara ute i naturen tillsammans. På sommaren tältar vi gärna. Men vi går inte så väldigt långt, max en mil om dagen (man måste ju hinna vila och njuta av sommaren också).

På fritiden spelar jag mycket tv-spel, lagar mat eller virkar. Jag tycker också om att bara ta det lugnt med en bok eller en film. Vilda har inga problem med det.

Jag jobbar som lärare på Folkuniversitetet, och det är ett underbart arbete! Jag älskar språk och det är jätteroligt att undervisa i svenska, men det bästa med mitt jobb är att jag får träffa så många trevliga och intressanta människor från hela världen. Jag lär mig så mycket av mina elever, av DIG, och det är jag väldigt tacksam för!

Jag hoppas vi ses på nästa lektion!