Svenska – vi lär oss tillsammans

Hej och välkommen till min blogg, här hittar du lektionsinformation, länkar, läxor, etc.

Klicka på din kurs i menyraden här ovanför så hittar du allt du behöver!


3 reaktioner på ”Svenska – vi lär oss tillsammans

  1. Hey!
    Jag har bott sex månader i Sverige. Allt är mycket bra. Jag har pluggat ganska mycket svenska. Jag har också pratat lite svenska. Jag pluggar svenska två gånger i veckan, på måndagar och onsdagar. Nu är det vinter i Sverige. Det är kallt och det har snöat. Jag och min man går på gym varje dag. I lördags spelade vi badminton. Det var spännande! Vi har spenderat ganska mycket pengar på vinterkläder och ansiktskräm. Jag hoppas att min familj i Vietnam mår toppen!

  2. Den första lektionen var mycket imponerande. Det är speciellt trevligt att få tillgång till lektioner på din blogg. Tack så mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *